BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 23, 2011

My Dear Hunny Bunny Mashi Maro. :)


Yesterday dapat Mashi Maro!
He made me shocked!
I thought si dia just belikan utk kawan2 sahaja,
Kita pun dah pernah bincang psl nie nak beli ape utk diorg kan.
But awak buat sy terkejut je ttbe utk sy pun ada jugak. haha.
Menyusahakan je la awak.
But apa-apa pun thanks a lot yea. :)

Kata awak:
Kalau rindu peluk lah Mashi Maro itu. :)

p/s: Lepas nie kita mmg akn jauh, so ini lah peneman utk saya. :')


Suka? If suka click 'LIKE' :)

www.tips-fb.com

4 comments:

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Amanina said...

sweetnye lama tak tengok karun mashimaro :)

Irda Syahira™ said...

korean style online,

okay. thanks for your cmnt. apprcte it! :)

Irda Syahira™ said...

amanina,

yup2, lama xtgk mashi maro. dlu2 ni. :)

 
SEGALA BENDA DALAM BLOG INI ADALAH HAK MILIK NUR IRDA SYAHIRA©