BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 27, 2011

You make me adore you more.


Awak, thanks untuk biskut and roti tu.
Saya rasa lain kali if saya sakit lagi, saya tak patut bagitau awak.
This is not the first time awak buat macam nie.
Sebab saya, awak dah bersusah payah.
Kalau awak still stay dalam campus takpe la jugak.
Tapi nie awak dah stay luar.
Masuk campus balik semata-mata nak hantarkan semua tu untuk saya.
Serious saya terkejut bila tgk atas meja ada roti and biskut tu.
Dalam hati tertanya-tanya siapa punye nie.
Bila ditanyakan pada roomate, rupa-rupanya awak yang belikan.
Awak yang datang hantarkan time saya tido tadi.
Kata awak: "saya nak awak sihat"


p/s : Thanks Aqmil Hakim Azmi. :')


Suka? If suka click 'LIKE' :)

www.tips-fb.com

11 comments:

dabedabeduuu said...

ohhh! im so touching..
=')
hope kowg bahgia <3

siti nor atika ruslan said...

uit..bestnye..series romantik!!

Irda Syahira™ said...

dabedabeduu,

thanks. insyaallah, amin. :)

Irda Syahira™ said...

siti nor atika,

yup2. heeee. :DD

myra~ said...

semoga kekal smpai akhir hayat taw:)

ieyza afieyna said...

romantik nye.. untung la..

Irda Syahira™ said...

ieyza,

heee, mmg best klw mcm nie. :)

Irda Syahira™ said...

kak mira, insyaallah. :)

Anonymous said...

brinkka2011 says: thank your for your post and the rest. you know..

fik said...

wahhh..untungnya ira..romantik betul

Irda Syahira™ said...

fik,

agakla. :)

 
SEGALA BENDA DALAM BLOG INI ADALAH HAK MILIK NUR IRDA SYAHIRA©