BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 3, 2011

PTPTN


::PTPTN::
Also known as Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional.
Entry kali nie nak menceritakan tentang betapa pentingnye PTPTN nie.
PTPTN sememangnye penting untuk student-student mcm sye nie.
Untuk dibuat belanja, beli itu, beli ini.
Kalau nak diharapkan duit parents mane cukup.
Kalau yang mampu tu, mampu la, but untuk yang tak mampu,
Macam mane pulak kan? Kan dah susah.
Bayangkan for a week, RM100 mmg tak cukup untuk dibuat belanja kt campus nie.
RM100 just untuk belanja makan.
Untuk beli buku, beli benda2 laen yang sepatutnye dibeli,
Dari mane pulak nak dapatkan duit kalau bukan dr PTPTN kan?
See, betapa pentingnye PTPTN nie.

For this semester, PTPTN masuk agk lambat.
Lambat itu sememangnye amat amat menyeksakan buat kami semua. :|


p/s: plz, I need moneyy, I need moneyyy! :|






Suka? If suka click 'LIKE' :)

www.tips-fb.com

10 comments:

syrupmasin said...

fuhh..naseb dah habis..kalu ta merane :D

Irda Syahira™ said...

abg senior, xperlu la mention. hahaha. yg blom hbs nie sgt sgt merana. -,-

Jahidih Saili said...

hehe..mmg menyeksakan bila kekurangan duit ni.. bila dah dpt duit, beli bnda yg plg pntg drpd yg trpenting dulu k :)

Irda Syahira™ said...

jahidih, kn kn?
tp ble dpt duit tuhh, semua bnd pntg. hehe

blackroses said...

singgah sini...











nak gelang percuma ..jom ke sana

Irda Syahira™ said...

blackroses, okayy:)

Amanina Sofea said...

ok la juga ptptn nie dr takde langsung sbb sya mara..hehe :P

Irda Syahira™ said...

amanina, bole la.;p

Syafiq Rosli said...

huhu..bese lah kan..sy pn pgguna ptptn..huhu..mmg tak cukup kan

Irda Syahira™ said...

kan2? sgt xcukup. -,-

 
SEGALA BENDA DALAM BLOG INI ADALAH HAK MILIK NUR IRDA SYAHIRA©